top of page

My Site Group

Public·63 members
Paul Shashkov
Paul Shashkov

Cristina Simion -Dor De Mama Cand Imi Vine

Ma simteam jenata, nu meritam acel loc. Apare Ludovic din spate. Mi-a trezit pe loc un interes altfel, datorita aceluias fel arzator din privire insistenta, care vrea sa imi spuna ceva. Pe tot parcursul evenimentului, cand vorbeau ceilalti, se uita tot timpul la mine. Cand s-a urcat pe scena, s-a oprit in timpul discursului, si mi-a zambit indelung. Unii s-au uitat catre mine. Apoi a reluat. Nu eram dispusa sa cedez. Sunt obisnuita ca barbatii sa se perinde pe langa mine, si sunt oricum satula de ei. Am mers pe jos sa inauguram sediul. Era ochi dupa mine tot timpul. Cand am intrat in sediu, s-a dus la baie, apoi a iesit si a venit direct la mine, eu stateam cu tel in mana, spunandu-le celorlalti ca are o cerere mai speciala de poza si restul sa astepte. Nici atunci nu i-am zis nimic, din nou ma deranja abordarea de fata cu toata lumea. Dar ma strangea de sold de mama focului, ca nu mai puteam sa respir.

Cristina Simion -Dor de mama cand imi vine

Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fjinyurl.com%2F2ufGzx&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2TFuN2rtTuXHOuA61C22oG

Cand am stabilit ca ne vedem, mama a aflat, si a facut orice sa impiedice sa ne vedem. Nu stiu exact ce s-a intamplat. A vorbit si cu pilotul, sa ma debaraseze de Orban. Si-au dat mesaje. Ei stiu ce. Am stabilit cu Ludovic ca ne vedem intr-o vineri. De frica la ce primise pe telefon de la familia mea, nu mi-a raspuns si nici nu a avut puterea sa imi zica ce. Ca sa stiu si eu. Imi anulasem o plecare la mare, ca sa ma vad cu el intr-o vineri seara si o sambata in Victoriei, normal, cand nu era nimeni. Prin august. Faptul ca nu mi-a raspuns la telefon, apoi a sunat si mi-a spus ceva ce nu mai auzisem de la el, de ma blocasem, si nu si-a asumat sa imi spuna ce se petrece cu adevarat, am luat cheia si l-am inchis la birou, usa de la un hol.

Dar ce faci atunci cand cuvintele pe care ti le spune inca mama sunt tot reprosuri? Ca esti inca defecta, ca nu esti buna de nimic, desi tu stii ca nu este asa. Si ai 40 de ani si-ti spune ca vrea sa se impace cu tine dar de fapt vrea sa ii accepti inca sagetile pentru ca ea nu vrea sa schimbe nimic la felul in care se poarta cu tine. Tu ii strigi ca te doare si pe ea nu o intereseaza. Nu, eu aleg sa nu ma transform in mama! 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page